среда, 27. март 2024.

„Ноћ укуса” на пијаци „Палилула”

Овог петка, 29. марта, на пијаци „Палилула” биће одржана пета по реду музичко-гастрономска манифестација „Ноћ укуса”, саопштавају из Јавног комуналног предузећа „Београдске пијаце”. Од 18 до 23 часа, посетиоце очекује богат асортиман домаћих слатких и сланих специјалитета, као и ручно рађених уникатних предмета и природне козметике, уз незаобилазнo добар провод. 

Поред куповине, посетиоци ће моћи да дегустирају разне производе и уживају у несвакидашњој понуди. Разноврсност садржаја пијаце „Палилула” и „Ноћи укуса” нуди могућност набавке разних врста меса, сирева, колача, торти, сокова, вина и пива малих породичних радионица, као и непрехрамбених производа, кухињске галантерије и цветних аранжмана.

Те вечери посетиоце очекује и иначе богата и разноврсна понуда бројних и познатих угоститељских објеката који су учинили да пијаца „Палилула” постане ново урбано место окупљања и уживања у квалитетним и необичним укусима. Укусна храна, припремљена на традиционални начин, с примесама модерног комбиновања намирница, по повољнијим ценама, одлика је ресторана који послују на овој пијаци и у којима се увек тражи место више. 

Како би манифестација „Ноћ укуса” протекла у што пријатнијој атмосфери, ЈКП „Београдске пијаце” је за своје посетиоце припремило добар провод уз старе и нове музичке хитове у оквиру ди-џеј програма.